Blog

Ny emballageløsning sparer tid for både ansatte og robotter

Varmeelementer fra en af Sveriges store industrikoncerner robotpakkes og forsendes nu i en Heavy Duty bølgepapløsning fra FARUSA emballage, som vandt opgaven takket være en række tids- og robotvenlige faktorer.

– Det er afgørende at kasserne er lette og hurtige at

 klargøre og at de har en ensartet højde, således at  vores robotter kan pakke varmeelementerne uden problemer, siger Stefan Kraft hos Backer BHV AB. Hos den svenske virksomhed Backer BHV AB i Sösdala i Skåne fremstiller man varmeelementer af aluminium til opvarmning af f.eks. togvogne og beboelse.

Virksomheden er hovedsæde for Backergruppe

n, som er markedsledende i Norden og en af de førende udbydere i Europa af produkter, komponenter og systemer til elektrisk opvarmning og varmeregulering.

Backergruppen tilhører forretningsområdet ”Nibe Element” hos den verdensomspændende svenske industrikoncern Nibe AB. Backers aluminiumelementer, der er designet til at forbedre ældre, traditionelle varmesystemer ved hjælp af enten konvektion eller termisk stråling, fremstilles i en afdeling, som tæller 10-15 med arbejdere i en robotiseret produktion. Her pakkes elementerne i store Heavy Duty bølgepapkasser,
der bringer dem sikkert ud i verden til forhandlere, s

Read More